Important!

Va rugam sa cititi cu atentie Acesti termeni si conditiile de utilizare a site-ului www.lanavodjurilovca.ro si al aplicatiilor integrate. In cazul in care nu gasiti informatiile cautate va rugam sa le solicitati la adresa de mail contact@lanavodjurilovca.ro.

Utilizand site-ul va exprimati acordul cu Termeni si Conditiile prezentate.

1.Definitii si Termeni

1.1.www.lanavodjurilovca.ro– este marca inregistrata a S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., cu sediul in Str. Belsugului, Nr.2A, Jurilovca, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /605 /2019, C.I.F. 41613711, numit pe parcursul acestor termeni si conditii LaNavodJurilovca.ro .

 

1.2.Vanzator/ /Prestator de servicii – S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., cu sediul in Str. Belsugului, Nr.2A, Jurilovca, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /605 /2019, C.I.F. 41613711, numit pe parcursul acestor termeni si conditii LaNavodJurilovca.ro .

 

1.3.Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani-pentru a putea lansa o rezervare sau persoana juridica sau orice entitate juridica care acceseaza www.lanavodjurilovca.ro si efectueaza o Rezervare sau o promisiune de cumparare.

 

1.4.Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. si acesta.

 

1.5.Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica  care acceseaza www.lanavodjurilovca.ro si care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 

1.6.Site – adresa web  www.lanavodjurilovca.ro si subdomeniile acestuia inclusiv sistemul de Rezervare on-line.

1.7.Rezervare– un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator/Prestator de servicii  si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului /Prestatorului de servicii, prin intermediul Site-ului intentia sa de a face o rezervare pentru un serviciu sau mai multe  servicii de pe Site.

1.8.Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site-ul  www.lanavodjurilovca.ro, inclusiv  Produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator/Prestator de servicii , Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

1.9.Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator/Prestator de servicii .

1.10.Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator/Prestator de servicii  si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorul/Prestatorul de servicii ului si a Cumparatorului, incheiat prin plasarea efectiva a comenzii de Produse catre Vanzator/Prestator de servicii .

1.11.Continut

 •  toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  •    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator/Prestator de servicii prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  •    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzator/Prestator de servicii ului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  •    informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator/Prestator de servicii  intr-o anumita perioada;
  •    informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzator/Prestator de servicii ul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  •    date referitoare la Vanzator/Prestator de servicii , sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

1.12.Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

 

1.13.Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator/Prestator de servicii , indiferent de modalitatea de livrare.

1.14.Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2.Conditii Generale de utilizare a site-ului web

2.1. Informatii despre site

 

2.1.1. Site-ul web www.lanavodjurilovca.ro este proprietatea firmei S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., cu sediul in Str. Belsugului, Nr.2A, Jurilovca, Tulcea, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J36 /605 /2019, C.I.F. 41613711, numit pe parcursul acestor termeni si conditii LaNavodJurilovca.ro

Adrese de contact:  Str. Belsugului, Nr.2A, Jurilovca, Tulcea;

Tel: 0737.15.27.13

email: contact@lanavodjurilovca.ro

 

2.1.2. https://www.lanavodjurilovca.ro/ este un portal web de promovare a locatiei Taverna La Navod Jurilovca, Jud. Tulcea.

 

2.2. Proprietatea Intelectuala

 

2.2.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

2.2.2. Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului NU ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L..

2.2.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Vizitatorului are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. cu referire la acel Continut.

2.2.4. Clientul/Cumparatorul/Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

2.2.5. In cazul in care  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. confera Clientului/Cumparatorului/Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.2.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L.   si/sau al angajatului/prepusului  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L.  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.2.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

2.3. Suspendarea accesului

www.lanavodjurilovca.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

2.4. Schimbari ale site-ului

www.lanavodjurilovca.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.lanavodjurilovca.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

2.5. Responsabilitati

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.lanavodjurilovca.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

 

2.6. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe www.lanavodjurilovca.ro pot sa fie furnizate de terte persoane/parteneri comerciali cu care www.lanavodjurilovca.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.lanavodjurilovca.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane/parteneri comerciali. www.lanavodjurilovca.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane/parteneri comerciali, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.lanavodjurilovca.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

2.7. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

www.lanavodjurilovca.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, www.lanavodjurilovca.ro va va putea notifica prin intermediul e-mail-ului sau printr-un mesaj sms la numarul furnizat de dvs. si/sau prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 

2.8. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti din Tulcea- sediul S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L.

2.9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

2.10. Folosirea Cookie-Urilor

Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

3. Servicii si produse oferite

3.1. Toate serviciile si produsele afisate pe site sunt cu titlu de prezentare, ele putand oricand suferi modificari privind pretul si specificatiile , fara notificari prealabile a Clientului/Cumparatorului/ Vizitatorului.  

 

3.2. Rezervarea unei mese este conditionata de comunicarea prin e-mail sau telefon cu Receptia. Rezervarea este confirmata doar dupa primirea de catre Client/Cumparator a unui email/telefon de confirmare a rezervarii efectuate.

 

3.3. Prin inregistrarea unei Rezervari pe  www.lanavodjurilovca.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzator/Prestator de servicii isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.4. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Rezervarii are rol de informare si reprezinta acceptarea Rezervarii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.5. Contractul se considera incheiat(ambele parti sunt de acord si inteleg pe deplin  termenii si conditiile de desfasurare ale contractului) intre Vanzator/Prestator de servicii  si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator/Prestator de servicii , prin intermediul postei electronice e-mail sau telefonic a notificarii de acceptare a comenzii.

3.6. Documentele si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator/Prestator de servicii  la livrarea Produselor/ Serviciilor vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind bonul fiscal/facturii emise de catre Vanzator/Prestator de servicii  sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

 

3.7. Vanzator/Prestator de servicii isi rezerva dreptul de a emite factura proforma sau factura avans pentru Produsele/Serviciilie oferite. In cazul in care factura de avans sau factura proforma au fost emise, Cumparatorul are obligatia de a respecta termenii de plata stipulate in notificare sau pe factura.

 

3.8. Accesul in vederea efectuarii unei Rezervari ii este permis oricarui Client/Cumparator.Pentru motive justificate  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L.  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Rezervari si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa prin e-mail la adresa contact@lanavodjurilovca.ro,  pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.9. Comunicarea cu Vanzator/Prestator de servicii se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresa de e-mail contact@lanavodjurilovca.ro sau telefonic. Vanzatorul/Prestatorul de servicii are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.10.  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L.  poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L.  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.11. Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

3.12. In conditiile prevazute de lege, pretul Produselor afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta La Navod prin e-mail la contact@lanavodjurilovca.ro.

3.13. In cazul platilor online Vanzator/Prestator de servicii ul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.14. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzator/Prestatorului de servicii, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.Cesionarea si subcontractarea

Vanzator/Prestatorul de servicii poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzator/Prestatorul de servicii va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5.Rezervarea

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Rezervari pe Site, urmand a finaliza Rezervarea urmand pasii indicati expres. Odata efectuata rezervarea, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru rezervare in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Lipsa finalizarii Rezervarii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/ Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Rezervarii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de rezervare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Rezervarii, Cumparatorul consimte ca Vanzator/Prestator de servicii ul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator/Prestator de servicii , in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
5.4. Vanzator/Prestator de servicii ul poate anula Rezervarea efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., in cazul platii online;
  c) datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site la sectiunea REZERVA O MASA sunt incomplete si/sau incorecte;
  d) Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, invocand motive plauzibile(Rezervare gresita din vina Vanzator/Prestatorului de servicii) si fara a suporta alte costuri .
  5. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator/Prestatorul de servicii , acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzator/Prestator de servicii ul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

5.6. Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați Rezervare prin intermediul Site-ului nostru, Rezervarea dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Rezervare dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.

5.7. Rezervarea poate fi plasată prin intermediul butonului de pe site si anume REZERVA O MASA. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma Rezervarea pasand butonul „REZERVA”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea rezezrvarii dvs.

 

5.8. Dupa plasarea unei rezervari, veți primi un e-mail, su un apel telefinic prin care confirmam primirea si înregistrarea rezervarii dvs. („Primire Rezervare/ Confirmare”). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta Rezervare fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, Rezervarea dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate rezervarile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a rezervarii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat Rezervarea plasată de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a rezervarii printr-un e-mail prin care va informam ca Rezervarea dvs a fost acceptata. In cazul in care nu putem onora o Rezervare din cauza gradului rididcat de ocupare, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de rezervare, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste rezervari, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

6.Confidentialitate

6.1. Toate informatiile confidentiale furnizate pe site-ul www.lanavodjurilovca.ro sunt utilizate de Vanzator/Prestator de servicii  doar in scopul pentru care au fost furnizate (rezervare/ contactare). Informatii suplimentare privind Politica de Confidentialitate sau GDPR puteti gasi pe www.lanavodjurilovca.ro in sectiunea dedicata Politicii GDPR.

 

6.2.  S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document si/sau in sectiunea dedicata Politicii GDPR de pe www.lanavodjurilovca.ro .

 

6.3. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzator/Prestator de servicii ului.

6.4. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzator/Prestator de servicii ului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzator/Prestator de servicii ul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

7.1. Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzator/Prestatorului de servicii  pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, dupa cum urmeaza:

 

 • renuntarea la primirea Comunicarilor Comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

7.2. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetarii de piata si al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi associate cu identitatea dvs., transmise catre terți(altii decat partenerii nostri) și nici nu  vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin  mail la adresa contact@LaNavodJurilovca.ro sau prin contactarea directa Vanzator/Prestator de servicii.

8.1. Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.lanavodjurilovca.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

8.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzator/Prestator de servicii ul va emite catre Cumparator un bon fiscal/o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii/ bonului fiscal conform cu legislatia in vigoare.

8.3. Vanzator/Prestatorul de servicii va transmite Cumparatorului bonul fiscal/factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute de S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. odata cu livrarea Produselor/ Serviciilor sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

8.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca bonurile fiscale/facturile in format fizic in locatia Restaurant LA NAVOD.

8.5. In cazul in care bonurile fiscale/facturile nu ajung la Cumparator te rugam sa ne sesizezi acest aspect in persoana la locatia Restaurant LA NAVOD, telefonic sau pe adresa de e-mail: contact@lanavodjurilovca.ro.

9.Termene de valabilitate si produse cu alergeni

9.1. Toate Produsele comercializate de catre S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L., sunt conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale din Codul Fiscal. Produsele sunt pregatite din materie prima de cea mai buna calitate ce provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

9.2. S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L. detine certificatele de conformitate emise direct de producatori pentru materia prima utilizata.

 

9.3. In cazul in care suferiti de alergii sau aveti intoleranta la unul din produsele/ ingredientele folosite va rugam sa cereti informatii suplimentare in momentul plasarii comenzii sau ulterior la soferul livrator.

 

9.4. Meniul restaurantului este cu titlu de prezentare si poate suferi mofificari.

 

10. Alte facilitati

10.1. Toate celelalte facilitati prezentate pe site, cum ar fi plimbarile cu barca sunt cu titlu de prezentare si pot suferi mofificari. In momentul lansarii cererii de rezervare va rugam sa cereti toate informatiile de care aveti nevoie. S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate daca Clientul/Cumparatorul renunta la Rezervare din motivul nesolicitarii de informatii suplimentare.

 

10.2. Unele facilitati oferite sunt contra cost. Va rugam sa solicitati informatii suplimentare privind accesul la acestea.

 

10.3. Accesul la facilitati precum si in restaurant/terasa poate fi restrictionat conform legislatiei in vigoare privind lupta impotriva COVID-19. Va rugam sa respectati indicatiile personalului din locatie sau cele afisate. S.C. RISTO PESTE PASTA S.R.L nu isi asuma responsabilitatea legala privind incalcarea legislatiei de catre Client/Cumparator.

 

11. Regulamente

11.1. La prezentarea in locatia Taverna La Navod din Jurilovca, Clientul/Cumparatorul are obligatia sa solicite si sa isi asume regulamentele de folosire a facilitatilor oferite, precum si sa respecte regulile de distantare sociala.

 

11.2. Toate facilitatile oferite au un regulament de folosire afisat. Aceste regulamente trebuie urmate in tocmai. Obligatia respectarii acestor Regulamente revine exclusiv Clientului/Cumparatorului. In anumite cazuri, de exemplu atunci cand regulile de distantare sunt incalcate, accesul la acestea poate fi limitat.